Zoek
Sluit dit zoekvak.

De BIZ komt er niet.

De bedrijveninvesteringszone (BIZ) Businesspark Wormerveer gaat niet door. Na het tellen van de stemmen werd duidelijk dat er te weinig steun is voor een BIZ.

We hebben als bestuur, ondersteund door gemeente Zaanstad, bureau Stad & Co en een aantal vrijwilligers er keihard aan getrokken om een BIZ tot stand te laten komen. Maar het is ons helaas niet gelukt.

Van de totaal 597 verzonden stembiljetten, zijn 306 biljetten correct ingevuld. Van deze stemmen hebben 142 vóór inwerkingtreding gestemd (46 procent) en 164 (54 procent) tegen. Omdat ten minste tweederde vóór had moeten stemmen, zal de BIZ helaas niet in werking treden.

De BIZ Wormerveer zou ons als vereniging helpen om een professionalisering van ons Businesspark Wormerveer te realiseren. We hebben echter nog steeds de ambitie om een excellent en het meest aansprekende bedrijventerrein van Nederland te zijn. Om deze ambitie waar te maken is het wel essentieel om gezamenlijk invulling te geven aan de doelen en het toch écht met zijn allen te doen.

We zullen als bestuur ons blijven inzetten om ons Businesspark Wormerveer mooier, schoner en veiliger te maken en bedanken alle stemmers, vrijwilligers en partners voor hun inzet en hulp.

Met collegiale groet!

Het bestuur van Businesspark Wormerveer

Blijf op de hoogte! Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Wees gerust, we zullen je niet plat spammen!