Search
Close this search box.

Goed nieuws! Glasvezel voor Businesspark Wormerveer

DELTA Netwerk wil graag gigasnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van Businesspark Wormerveer. DELTA Netwerk richt zich op de aanleg en het onderhoud van glasvezelinternet in Nederland. Om (potentiële) klanten het best van dienst te kunnen zijn, werkt het glasvezel bedrijf samen met lokale partners. Het uitgangspunt is dat consumenten en bedrijven toegang zouden moeten hebben tot zeer snel internet tegen een betaalbare prijs. De gespecialiseerde ICT partners zorgen voor de beste advisering in de opties die het glasvezel biedt.

De opkomst van glasvezel in de regio
Een betrouwbare en snelle internetverbinding is een must in onze huidige maatschappij, zéker met het oog op de toekomst. Glasvezel wordt in steeds meer gebieden in ons land aangelegd en wordt komende jaren onmisbaar met het oog op hoge snelheid, de duurzaamheid en stabiliteit van de connectiviteit. Ook in de regio Zaanstreek Noord is steeds meer vraag naar glasvezel als vervanging van kabel (of eventueel nog koper, DSL). DELTA Netwerk springt in op deze vraag.  Tenslotte is het voor Businesspark Wormerveer een absolute meerwaarde als de bedrijven die er gevestigd zijn gebruik kunnen maken van betaalbaar, snel en betrouwbaar internet. Als er voldoende aanmeldingen komen, begint de aanleg van glasvezel op de bedrijventerreinen in het 2e kwartaal van 2023.

Voor meer informatie en overzicht van de deelnemende lokale ICT bedrijven, check de website:

https://www.deltanetwerk.nl/zaanstreek-noord

Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld je dan aan voor een abonnement bij een van de lokale telecomaanbieders. Aanmelden kan tot 24 december 2022.

Blijf op de hoogte! Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Wees gerust, we zullen je niet plat spammen!